Siirry suoraan sisältöön

HINNOITTELU

Kotipalvelu Hilja ja Hannes Oy:n minimiveloitus on yksi tunti, jonka jälkeen palvelut veloitetaan puolen tunnin välein. Viikonlopputyöstä ja sen hinnoittelusta sovitaan aina erikseen.

Arkisin klo 7.00–17.00: 45,00 € / tunti (alv 0 %)
Arki ilta klo 17.00–21.00: 55,00 € / tunti (alv 0 %)
Ulkoilu arkisin klo 7.00–17.00:  30,00 € / tunti (alv 0 %)
Matkakulut laskutetaan erikseen 1 € / km + alv

Palvelussa käytettävät välineet eivät sisälly tuntihintaan. Käytämme asiakkaan kotoa löytyviä välineitä tai toimitamme ne tarvittaessa heille erillistä veloitusta vastaan.

Peruutukset ennalta sovituista palveluista tulee tehdä kaksi (2) työpäivää ennen asiakkaan kanssa sovittua ajankohtaa. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista veloitamme täyden palvelumaksun täysimääräisesti.

KOTITALOUSVÄHENNYS

Kotipalvelu Hilja ja Hannes Oy:n palvelusta on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Asiakkaalla on oikeus vähentää verotuksessa 60 % vuoden aikana ostamistaan vähennyskelpoisista kotitöistä.
Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä vuonna 2023 on 3 500 euroa vuodessa. Vähennykseen liittyy vuotuinen 100 euron omavastuuosuus. Kotitalousvähennystä ei voi tehdä, jos samaan työhön saa esim. omaishoidon tukea. Myös myönnetty palveluseteli estää kotitalousvähennyksen käyttämisen.

Lue lisää kotitalusvähennyksestä vero.fi -sivustolta